Інформаційна технологія вибору програмного та технічного забезпечення для ідентифікації особистості за відбитком пальця - Леонов, Кірілл Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В першому розділі проведено аналіз програмного та технічного забезпечення для ідентифікації особистості за відбитком пальця. В другому розділі здійснено вибір методів прийняття рішень в умовах невизначеності та нечіткої інформації. В третьому розділі розроблено структуру інформаційної технології вибору програмного та технічного забезпечення для ідентифікації особистості за відбитком пальця. В четвертому розділі представлено приклад реалізації пристрою ідентифікації особистості за відбитком пальця.
Keywords: інформаційна технологія; програмне забезпечення; технічне забезпечення; ідентифікація особистості; відбиток пальця