Методи врахування похибок та невизначеності в бортових інформаційно-вимірювальних системах - Христолюбов, Олександр Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Результати, наведені в роботі, надають можливість розраховувати похибки вимірювань та невизначеності вимірювань для врахування під час проєктування, випробування та функціонування бортових інформаційно-вимірювальних систем автомобілів.
Keywords: Бортова інформаційно-вимірювальна система; вимірювання; невизначеність вимірювань; похибка вимірювань