ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕС НАВЧАННЯ ХІМІЇ - Єгорова, Л. М.; Егорова, Л. М.; Egorova, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Обґрунтовано доцільність використання інформаційних технологій в освітньому процесі та показано, що з їх допомогою найефективніше реалізуються такі дидактичні принципи, як науковість, доступність, наочність і активність, а також індивідуальний підхід до навчання. Розглянуто особливості застосування дистанційної форми навчання під час вивчення хімії.
ОСОБЕННОСТИ ВНЕДРЕНИЯ СОВРЕМЕННЫХ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ПРОЦЕСС ОБУЧЕНИЯ ХИМИИ
PECULARITIES OF MODERN INFORMATION TECHNOLOGIES IMPLEMENTATION IN CHEMISTRY
Keywords: дистанційне навчання; хімія; тести; методи навчання; дистанционное обучение; химия; тесты; методы обучения; distant learning; chemistry; test; teaching methods; 378.147:54