Розробка поста ТО-2 легкових автомобілів - Шантуф, Абдельмалек (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті бакалавра було розроблено автотранспортне підприємство на 100 легкових автомобілів. Визначено обсяги робіт на ПАТ, розраховано кількість робітників, ділянок, площі необхідних приміщень.Розроблено технологічні інструкції з розбирання, ремонту, збирання і обслуговування системи охолодження. Проведено аналіз і обрано обладнання для робіт по заміни охолоджуючої рідини. Розроблено заходи щодо безпеки життя і діяльності людини на посту ТО-2.
Keywords: ОРГАНІЗАЦІЯ ТО І Р; ПОСТ ТО-2; ТЕХНОЛОГІЧНІ ІНСТРУКЦІЇ; РЕМОНТ; ОБЛАДНАННЯ; ПАТ; СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ