Дослідження впливу конструкції цистерни на стійкість автопоїзда - Вакуленко, Артем Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Під час виконання кваліфікаційної роботи магістра був проведений комплексний аналіз конструкцій автомобільних цистерн, та цистерн – автопотягів. Були проведені розрахунки моделей що імітують автоцистерни із завантаженістю у 80 відсотків та на 100 відсотків. Проведено аналіз отриманих результатів, запропонований спосіб застосування методу розрахунку повздовжніх та продольних коливань. Наведено практичне застосування отриманих результатів.
Keywords: транспортний засіб; стійкість автопоїзда; цистерна