Спосiб магнiтно-iмпульсного притягання металевих об'єктiв прямокутним iндуктором, з двома розрiзами - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Сєрiков, Георгiй Сергiйович; Драченко, Свiтлана Олександрiвна (My University, 2010)
Спосіб магнітно-імпульсної обробки металевих заготівок методом притягання до індуктора, що полягає у їх деформуванні за рахунок впливу імпульсним магнітним полем, який відрізняється тим, що для притягання металевого об'єкта між ним та плоским металевим екраном розміщують прямокутний виток індуктора, з двома розрізами за віссю симетрії, що поділяє його на два окремих струмопроводи, послідовне чи паралельне з'єднання яких між собою дозволяє регулювати індуктивність індуктора та амплітуди збуджених полів.
Keywords: металообробка