Методичні вказівки до вивчення дисципліни PHD «Імітаційне моделювання та аналіз динаміки об’ємних гідроприводів БДМ» : практичні заняття - Аврунін, Григорій Аврамович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Навчальна дисципліна «Імітаційне моделювання та аналіз динаміки об’ємних гідроприводів БДМ» відноситься до третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти PHD Метою вивчення дисципліни PHD «Імітаційне моделювання та аналіз динаміки об’ємних гідроприводів БДМ» є розвинення дослідницького досвіду в області теорії і методології динаміки об’ємних гідроприводів (ОГП) будівельно дорожніх машин (БДМ), зокрема їх робочих органів та механізмів пересування і рульового керування, продукування нових теоретичних знань щодо сучасних методів вивчення динамічних процесів, концепцій динамічного аналізу ОГП, практичні навички та вміння застосовувати основні методи та підходи динаміки машин для розкриття особливостей формування динамічного навантаження БДМ та пошуку джерел підвищення показників ефективності машин на підставі аналізу динамічних процесів, які виникають при експлуатації. Предметом дисципліни є теоретичні основи моделювання, розрахунку і аналізу динамічних процесів в ОГП БДМ на сучасному етапі. До складу методичних вказівок входять 4 практичних заняття.
Keywords: Visual Simulator; об’ємні гідроприводи; будівельні та дорожні машини; динаміка; моделювання; аналіз; розрахунок