Система регулювання температури робочої рiдини гiдроприводу - Пiмонов, Георгiй Георгiйович; Пiмонов, Iгор Георгiйович; Фомiн, Роман Олександрович (My University, 2014)
1. Система регулювання температури робочої рідини, яка містить насос, бак, усередині якого розташована герметична, відносно до його стінок, рухома перегородка, а на зливній магістралі гідроприводу - дросель, перепад тиску на якому здійснює рух перегородки в залежності від температури (в'язкості) робочої рідини, яка відрізняється тим, що рухома перегородка, розташована в баку вздовж течії робочої рідини, разом зі стінками бака утворює дві різні за об'ємом порожнини, кріпиться до стінок бака за допомогою осі, маючи змогу обертатися навколо неї, і за рахунок цього обертання регулює об'єм робочої рідини, що циркулює в гідроприводі. 2. Система за п. 1, яка відрізняється тим, що перегородка виконана із теплоізоляційного матеріалу. 3. Система за п. 1, яка відрізняється тим, що на рухомій перегородці є заслінка з виточками, яка дає змогу додатково впливати на зміну об'єму робочої рідини, що циркулює в гідроприводі.
Keywords: гiдропривiд