Дослідження електромобіля Hyundai Kona electric (Частина 2) Розробка лабораторної роботи «Налаштування основних режимів роботи електромобіля Hyundai Kona electric» - Русанов, Максим Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – дослідження еволюції розвитку електромобілів та розробка лабораторної роботи «Налаштування основних режимів роботи електромобіля Hyundai Kona electric». Об'єкт роботи – процес налаштування основних режимів роботи електромобіля Hyundai Kona electric. Предмет роботи – електромобіль Hyundai Kona electric. Виконано аналіз перших спроб створення електричного автомобіля та подальшого історичного розвитку технологій побудови електромобілів. Розроблено лабораторну роботу «Налаштування основних режимів роботи електромобіля Hyundai Kona electric». Розроблено хід виконання лабораторної роботи та сформовано питання для самоконтролю. Результати роботи доцільно використовувати у навчальному процесі ЗВО за спеціальностями G3 Електрична інженерія та J8 Автомобільний транспорт.
Keywords: електромобілі; Hyundai Kona electric; eco водіння; мультимедійна система електромобіля; зарядний порт