Підсилення земляного полотна армоґрунтовими стінами при капітальному ремонті транспортної розв'язки на автомобільній дорозі Київ – Одеса - Чімшіт, Михайло Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються: аналіз застосування армоґрунтових стін на мережі автомобільних доріг; оцінка впливу геосинтетичних матеріалів на стійкість та деформативність армоґрунтових стін; визначення розрахункових характеристик ґрунтів; технологія будівництва земляного полотна; технологія будівництва підпірної стінки.
Keywords: земляне полотно; деформація; армоґрунтова стіна; георешітка; осьова жорсткість; кут внутрішнього тертя ґрунту; довжина армування; напружено-деформований стан; технологія будівництва; автомобільні дороги