Аналіз характеристик аксіально-поршневих гідромашин для приводів засобів аеродромно-технічного забезпечення - Аврунін, Г. А.; Шевченко, В. О.; Шевченко, Д. М.; Щербак, О. В.; Пімонов, І. Г; Мороз, І. І.; Avrunin, G.; Shevchenko, D.; Moroz, I.; Pimonov, I. G.; Shevchenko, V. O.; Shcherbak, O. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто конструктивні особливості, технічні характеристики і типорозмірні ряди аксіально-поршневих насосів і гідромоторів виробництва вітчизняного підприємства «Гідросила» для застосування в об’ємних гідроприводах машин для аеродромно-технічного обслуговування. Дано порівняльний аналіз із гідромашинами провідних західних виробників.
Analysis of the characteristics of axial-piston hydraulic machines for drives for maintenance of airfields and planes
Keywords: аеродромно-технічне обслуговування; об’ємний гідропривід; аксіально-поршневі насоси і гідромотори; подача; крутний момент; частота обертання; потужність; типорозмірні ряди гідромашин; aerodrome maintenance; hydraulic fluid power; axial-piston pumps and motors; output flow; torque; speed; power; 62-82; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.15