Стабілізація теплового режиму гідроприводу екскаватора четвертої розмірної групи - Александрова, Олена Григорівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі здійснена розробка механізмів стабілізаціі теплового режиму гідроприводу екскаватора четвертої розмірної групи. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності впровадження нових канструкцій теплообмінників, що встановлюються у гідросистему екскаваторів. Екскаватор оснащується стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проведені техніко-економічні розрахунки.
Keywords: екскаватор; гідропривод; температура робочої рідини; гідробак; запобігання втрат робочої рідини