Дослідження конструкцій та обслуговування активних систем безпеки автомобіля, на прикладі гальмівної системи - Бугуффа, Закаріа (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглянуто активну систему безпеки автомобіля. Розглянули історію розвитку активних систем безпеки та їх особливості конструкції на автомобілях Mercedes та сучасні технології. Також розглянуто обладнання для діагностування активних систем.
Keywords: автомобіль Mersedes; активна система безпеки; ESP; ABS; ASR; EBV; BAS; діагностика; обладнання