Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІІ категорії в Чернігівській області - Бердицький, Богдан (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в матеріалах. Підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу, розраховано відповідні склади асфальтобетонних сумішей, які будуть випускатися на асфальтобетонному заводі для забезпечення будівництва автомобільної дороги. Встановлені необхідні об’єми складів сировинних матеріалів, підібрано основне технологічне обладнання підприємства, розроблено технологію роботи асфальтобетонного заводу та розраховано вартість асфальтобетонних сумішей.
Keywords: кам’яні матеріали; мінеральний порошок; бітум; асфальтобетонна суміш; технологія; асфальтобетон; калькуляція вартості