ВТІЛЕННЯ ГУМАНІСТИЧНОЇ КОНЦЕПЦІЇ НАВЧАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У НЕМОВНОМУ ВНЗ - Понікаровська, С. В.; Поникаровская, С. В.; Ponikarovska, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Підкреслено необхідність пошуку можливостей оптимізації навчання студентів іноземним мовам немовного ВНЗ, акцентовано увагу на розвитку різних форм особистісного спілкування, можливості студента висловлювати своє ставлення до дійсності за допомогою іноземної мови та обґрунтовано важливість настанови викладача на організацію групової взаємодії на занятті.
ВНЕДРЕНИЕ ГУМАНИСТИЧЕСКОЙ КОНЦЕПЦИИ ПРЕПОДАВАНИЯ НА ЗАНЯТИЯХ ПО ИНОСТРАННОМУ ЯЗЫКУ В НЕЯЗЫКОВОМ ВУЗЕ
INTRODUCTION OF HUMANISTIC CONCEPT OF EDUCATION AT FOREIGN LANGUAGE CLASSES AT ENGINEERING HIGHER SCHOOLS
Keywords: гуманізація; психологічний фактор; емоційно-особистісне спілкування; мовленнєва поведінка; культура; гуманизация; психологический фактор; эмоционально-личностное общение; языковое поведение; культура; humanization; psychological factor; emotional and personality communication; speaking behaviour; culture; 378.147