Інвестування в людський капітал як чинник підвищення ефективності підприємницької діяльності та конкурентоспроможності економіки - Бікулова, Д. У. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
В статті розглядається вплив інвестування в людський капітал на підвищення ефективності підприємницької діяльності та зростання конкурентоспроможності національної економіки. Запропоновано заходи щодо підсилення мотивації працівника до нарощування свого людського капіталу.
Keywords: конкурентоспроможність; людський капітал; інвестиції; оплата «за знання та компетентність»; competitiveness; human capital; investments; payment «for knowledge and competence»; 331.101.262:330.332