Використання інтерактивних методів навчання на заняттях з іноземної мови - Чевичелова, О. О.; Chevychelova, Olena (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті визначено основні принципи використання інтерактивних методів навчання в ЗВО, конкретизовано особливості їх ефективного застосування на заняттях з іно-земної мови, проаналізовано умови, за яких процес формування іншомовної комунікативної ком-петенції студентів через застосування інтерактивних методів буде більш ефективним.
Applying Interactive Teaching Methods in a Foreign Language Classroom
Keywords: іноземна мова; інтеракція; інтерактивне навчання; інтерактивний метод; ЗВО; foreign language; interaction; interactive learning; interactive method; university; 378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.219