Підвищення ефективності перевезення пасажирів у міському сполученні за рахунок визначення привабливості маршруту пересування - Зарубін, Микита Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Рекомендації по впровадженню: пасажирські автотранспортні підприємства. Область застосування: пасажирські підприємства автомобільного транспорту при організації пасажирських перевезень у містах України.
Keywords: пасажир; маршрут; привабливість шляху; коефіцієнт використання місткості; тариф; ефект