Підвищення довговічності відповідальних деталей скребкових конвейерів : монографія - Глушкова, Д. Б.; Бережний, Р. А (ФОП Панов А. М, 2025)
Монографія «Підвищення довговічності відповідальних деталей скребкових конвейерів» присвячена всебічному розгляду питань вибору нових метеріалів, методів їх обробки та технології підвищення довговічності виготовлених з них деталей, призначених для гірничного обладнання. Охоплено значний експериментальний матеріал, а також широке коло питань теорії, методики дослідження нових видів матеріалів та технологій, проблем інтенсивної реалізації у виробництві. Рекомендується для науковців, інженерів-практиків, аспірантів та студентів вищих технічних навчальних закладів.
Keywords: скреб; 669.017