ІНОЗЕМНА МОВА ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ - Воронова, Є. М.; Воронова, Е. М.; Voronova, Ye. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Досліджується проблема навчання соціопсихологічній комунікативності студентів технічного вузу за допомогою дисципліни «Іноземна мова». Розглядаються сучасні технології навчання іноземній мові на факультеті транспортних систем ХНАДУ.
ИНОСТРАННЫЙ ЯЗЫК КАК СРЕДСТВО ФОРМИРОВАНИЯ СОЦИАЛЬНО-ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ КОМПЕТЕНЦИИ
FOREIGN LANGUAGE AS A MEANS OF SOCIAL-PSYCHOLOGICAL COMPETENCE FORMATION
Keywords: комунікативність; проектний метод; ситуативні ігри; мотивація; професійна комунікативність; коммуникативность; проектный метод; ситуативные игры; мотивация; профессиональная коммуникативность; social-psychological competence; communication; modern technologies; method of projects; motivation; professional communication; 371