ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД СТВОРЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ РОБОЧОГО ОБЛАДНАННЯ З ПІДВИЩЕНОЮ НЕСУЧОЮ ЗДАТНІСТЮ - Хмара, Л. А.; Талалай, В. О.; Талалай, В. А.; Khmara, L.; Talalay, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розглядається методика створення надійних та високоміцних елементів робочого обладнання будівельних машин на підставі дослідження процесу навантаження балок статич-ними і динамічними навантаженнями, які руйнівно впливають на металоконструкцію елемен-тів. Також визначаються зони руйнувань і, як наслідок, за рахунок застосування раціональних перерізів та композиційних матеріалів пропонується методика локального або повного зміцнення.
ИННОВАЦИОННЫЙ МЕТОД СОЗДАНИЯ ЭЛЕМЕНТОВ РАБОЧЕГО ОБОРУДОВАНИЯ С ПОВЫШЕННОЙ НЕСУЩЕЙ СПОСОБНОСТЬЮ
INNOVATIVE METHODS OF CREATING ELEMENTS OF IMPLEMENTS WITH INCREASED BEARING CAPACITY
Keywords: надійність; міцність; напруга; руйнування; зусилля; дослідження; переріз; металоконструкція; заповнювач; надежность; прочность; напряжение; разрушение; усилие; исследование; сечение; металлоконструкция; заполнитель; reliability; durability; strain; destruction; effort; research; cross-section; metal structure; aggregate; 621.878.2