Математичне моделювання самохідного скрепера на початку набору ґрунту - Ковалевський, Сергій Германович; Kovalevskyi, S. G.; Ковалевский, Сергей Германович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
На основі розробленої математичної моделі самохідного скрепера з передніми при-відними колесами під час занурення ножа в ґрунт досліджено динаміку зміни горизо-нтальної та вертикальної сили, що діють в шарнірах тягової рами. Отримані результати силового навантаження в подальшому дозволяють дослідити напружено-деформований стан тягової рами.
Mathematical modeling of a self-propelled scraper at the beginning of soil set
Математическое моделирование самоходного скрепера в начале набора грунта
Keywords: скрепер; моделювання; робочий процес; навантаження; металоконструкція; тягова рама; dragshovel; design; working process; ladening; metallokonstrukciya; hauling frame; моделирование; рабочий процесс; нагружение; металлоконструкция; тяговая рама; 621.869; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.154