Дослiдження впливу гумової крихти як стабiлiзувальної домiшки на властивостi щебенево-мастикового асфальтобетону - Жданюк, В. К.; Костiн, Д. Ю.; Петров, В. I.; Жданюк, В. К.; Костин, Д. Ю.; Петров, В. И.; Zhdanyuk, V.; Kostin, D.; Petrov, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У статті наведені результати експериментальних досліджень впливу концентрації стабілізувальної домішки «Myactive 75», що є гумовою крихтою, отриманою подрібненням старих вантажних шин, на показник однорідності ЩМАС-15 і властивості щебенево-мастичного асфальтобетону (ЩМА) виду ЩМА-15.
Исследование влияния резиновой крошки как стабилизирующей добавки на свойства щебеночно-мастичного асфальтобетона
Investigation of influence of the rubber crumb, as a stabilizing additive, on the properties of stone-mastic asphalt
Keywords: щебенево-мастиковий асфальтобетон; щебенево-мастикова асфальтобетонна суміш; стабілізувальна домішка; гумова крихта; целюлозна гранульована домішка; властивості; однорідність; показник стікання в’яжучого; щебеночно-мастичный асфальтобетон; щебеночно-мастичная асфальтобетонная смесь; стабилизирующая добавка; резиновая крошка; целлюлозная гранулированная добавка; свойства; однородность; показатель стекания вяжущего; 625.825; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.19