Завдання з підготовки інженерів - Фідровська, Н. М.; Кириченко, І. Г.; Аврунін, Г. А.; Щербак, О. В.; Рагулін, В. М.; Fidrovskaya, Nataliya; Kyrychenko, Igor; Avrunin, Grigory; Shcherbak, Oleh; Ragulin, Vitaliy (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У статті порушено такі питання: значення викладання технічних дисциплін для інженерних спеціальностей; вибір методик, що забезпечують більш компетентні й глибокі знання та вміння майбутніх інженерів. Мета статті – дослідження, що дають змогу розробити правильні системи й методики викладання, обрати з великого потоку сучасної інформації ті знання, які дуже важливі для здобувачів інженерних спеціальностей.
Problems of engineers` training
Keywords: методика викладання; мотивація; знання; компетентність; якість навчання; підготовка інженерів; training of engineers; teaching methods; motivation; knowledge; competence; quality of education; 378:37.011; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.108.0.324