ВИЗНАЧЕННЯ ЧАСУ ПЕРЕТИНУ В ЗОЛОТНИКОВОМУ РОЗПОДІЛЬНИКУ ПНЕВМОДВИГУНА - Воронков, О. І.; Лісіна, О. Ю.; Нікітченко, І. М.; Воронков, А. И.; Лисина, О. Ю.; Никитченко, И. Н.; Voronkov, А.; Lisina, O.; Nikitchenko, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено результати розрахунку пропускної спроможності технологічного отвору в корпусі золотникового розподільника пневмодвигуна при подачі стисненого повітря. Розглядаються питання формування оптимальних геометричних розмірів вікон для забезпечення подачі необхідного об’єму стисненого повітря в робочу камеру пневмодвигуна.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ВРЕМЕНИ СЕЧЕНИЯ В ЗОЛОТНИКОВОМ РАСПРЕДЕЛИТЕЛЕ ПНЕВМОДВИГАТЕЛЯ
GEOMETRY DEFINITION OF SPOOL VALVE WINDOWS OF THE PNEUMATIC ENGINE
Keywords: пневмодвигун; золотниковий розподільник; стиснене повітря; робоча камера; пневмодвигатель; золотниковый распределитель; сжатый воздух; рабочая камера; pneumatic engine; spool valve; compressed air; working chamber; 629