Розробка зони ТО легкових автомобілів на СТО - Гончаров, Юрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В результаті аналізу літературних і Інтернет джерел в роботі бакалавра виконаний аналіз проведення ТО, надано алгоритм прийому автомобіля для проведення ТО, отримані данні дозволяють побачити як проводиться ТО в повному обсязі на спеціалізованому обладнанні.
Keywords: ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА; ТО; ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС; ТО-1; ДІАГНОСТИКА; LADA PRІОRA; ПРОВЕДЕННЯ; ПЕРЕВІРКА; ЗАМІНА; ВИТРАТИ