Аналiз природно-клiматичних факторiв для формування бази даних ГIС - "Автомобiльна дорога" - Ряпухiн, В. М. (Харківський національний автомобильно-дорожній університет, 2019)
У зв’язку із суттєвими змінами температурного режиму й пов’язаного з ним водно-теплового режиму конструкцій нежорсткого дорожнього одягу, які призвели до невідповідності існуючого районування України фактичному режиму роботи нежорсткого дорожнього одягу, виникає потреба у корегуванні або розробленні нового кліматичного районування України за умовами роботи асфальтобетонів та корегування бази даних ГІСАД для розрахунку нежорсткого дорожнього одягу за критеріями міцності, оцінки і прогнозування стану автомобільних доріг.
Analysis of nature and climate factors to form the GIS-Automobile Roads database
Анализ природно-климатических факторов для формирования базы данных ГИС – «Автомобильная дорога»
Keywords: клімат; ГІС; температурний режим; метадані; бази даних; покриття; температура; climate; GIS; temperature regime; metadata; databases; coverage; temperature; климат; ГИС; температурный режим; метаданные; базы данных; покрытие; температура; 656.13