Підвищення ефективності системи доставки швидкопсувної продукції у місті Дніпро - Роєнко, Вадим Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено процес доставки продукції Придніпровського комбінату ТМ «Злагода» з метою зниження витрат часу. У роботі проаналізовано вплив параметрів технологічного процесу на витрати часу, а також розроблено раціональну маршрутну мережу доставки продукції. Метод дослідження – аналітично-практичний. Результати можуть бути використані для удосконалення міських перевезень швидкопсувних харчових продуктів в Україні.
Keywords: дрібнопартійні перевезення; маршрутизація; найкоротша зв'язуюча мережа; раціональна маршрутна мережа; швидкопсувні харчові продкути