Технологія виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-12 Суми-Полтава на ділянках км 60+620 - км 62+900 та км 67+800 – км 70+575, Сумська область - Багмет, Ілля Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі виконано дослідження впливу енергозберігаючих добавок на приготування та ущільнення щебенево-мастикових асфальтобетонів та впровадження добутих результатів у технологічний процес капітального ремонту ділянок автомобільної дороги Н-12 Суми-Полтава.
Keywords: щебенево-мастиковий асфальтобетон; конструкція дорожнього одягу; підбір оптимального складу; щмас-20; полімер; синтетичний воск; енергосберігаючі характеристики