Порівняльна оцінка показників динамічності та паливоощадності атз з роботизованою східчастою трансмісією за різних діаметрів циліндрів двигуна - Гудз, Густав Стефанович; Глобчак, Михайло Васильович; Пельо, Роман Андрійович; Коцюмбас, Олег Йосифович; Hudz, Hustav; Нlobchak, Mykhailo; Pelo, Roman; Kotsjumbas, Oleg (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Наведено результати порівняльних досліджень показників динамічності та паливоощадності автотранспортного засобу категорії N2, оснащеного двигуном з номінальними та ремонтними розмірами циліндрів. Для цього використано імітаційне моделювання руху автомобіля за наявності роботизованої східчастої коробки передач на їздових циклах, регламентованих стандартом.
Comparative evaluation of dynamics and fuel efficiency indicators of the car with robotic stepped transmission under condition of different diameters of engine cylinders
Keywords: динамічність; паливоощадність; автотранспортний засіб; роботизована східчаста коробка передач; імітаційне моделювання; dynamics; fuel-efficiency; automotive vehicle; robotic stepped gearbox; imitative simulation; 629.113.001; 10.30977/VEIT.2021.19.0.35