АЛГОРИТМ ОЦІНКИ ВОЛОГОСТІ ҐРУНТІВ ЗЕМЛЯНОГО ПОЛОТНА ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ГЕОРАДІОЛОКАЦІЙНОГО ОБСТЕЖЕННЯ - Процюк, В. О.; Батракова, А. Г.; Protsiuk, V.; Batrakova, A.; Процюк, В. А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглянуто вплив вологості на міцнісні та деформаційні характеристики підстильних ґрунтів. Запропоновано алгоритм оцінки вологості земляного полотна за результатами георадіолокаційного обстеження.
АЛГОРИТМ ОЦЕНКИ ВЛАЖНОСТИ ГРУНТОВ ЗЕМЛЯНОГО ПОЛОТНА ПО РЕЗУЛЬТАТАМ ГЕОРАДИОЛОКАЦИОННОГО ОБСЛЕДОВАНИЯ
THE ESTIMATION ALGORITHM OF SUBGRADE HUMIDITY ON THE GPR SURVEY RESULTS
Keywords: дорожній одяг; земляне полотно; вологість; модуль пружності; міцність; дорожная одежда; діелектрична проникність; земляное полотно; влажность; прочность; модуль упругости; диэлектрическая проницаемость; pavement; subgrade; humidity; strength; modulus of elasticity; dielectric constant; 625.7/8