Транспортний засіб категорії М1. Розробка головноїї передачі та дослідження адаптивних зовнішніх світлових приладів - Усмонов, Емір Алі Рішадович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єкт роботи – транспортний засіб категорії М1. Мета роботи – розробка головної передачі автомобіля та дослідження адаптивного освітлення транспортного засобу. Мета дослідження – розробка головної передачі автомобіля та дослідження адаптивного освітлення транспортного засобу.
У процесі виконання роботи було здійснено аналіз конструкцій транспортних засобів категорій М1. Проведений аналіз адаптивного освітлення які забезпечують видимість у темний час доби транспортних засобів категорії М1. Провівши аналіз головної передачі автомобілів аналогів, розробив головну передачу транспортного засобу категорії М1, головна передача, має високі технологічні і експлуатаційні показники.
Keywords: транспортний засіб; головна передача; диференціал; крутний момент; хрестовина; адаптивне освітлення