Щодо визначення радіусу зон обслуговування паркінгів - Холодова, О. О.; Холодова, О. А.; Kholodova, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Розглянутий варіант визначення радіусу зон обслуговування паркингів. Аналіз залежності показав необхідність теоретичного обґрунтування його величини. Запропоновано розкрити взаємозв’язок між радіусом зони обслуговування паркингу та типом паркингів в центральній діловій частині міста.
К определению радиуса зон обслуживания паркингов
About determining the radius of service areas of parkings
Keywords: радіус зони обслуговування; центральна ділова частина міста; місце дислокації; система паркингів; центр тяжіння; перехоплюючий паркинг; пішохідна досяжність; радиус зоны обслуживания; центральная деловая часть города; место дислокации; система паркингов; центр тяготения; перехватывающий паркинг; пешеходная доступность; service area; central downtown; location site; parking system; the center of gravity; intercepting parking; pedestrian rea; 656.13