ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ МЕТОДІВ ОЦІНЮВАННЯ ВІБРАЦІЙ ПІДШИПНИКОВИХ ВУЗЛІВ НА ОСНОВІ СТОХАСТИЧНОГО ПІДХОДУ - Погребняк, А. В.; Михалків, С. В.; Євтушенко, А. В.; Погребняк, А. В.; Михалкив, С. В.; Евтушенко, А. В.; Pogrebnyak, A.; Mykhalkіv, S.; Evtushenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Коротко дано опис стохастичного до підходу процесу вібродіагностування. Визначено багатовхідну модель виникнення вібраційного процесу в підшипниках кочення. Здійснено вибір статистичних гіпотез для побудови вирішальних правил під час проведення вібродіагностування.
ТЕОРЕТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ МЕТОДОВ ОЦЕНИВАНИЯ ВИБРАЦИЙ ПОДШИПНИКОВЫХ УЗЛОВ НА ОСНОВЕ СТОХАСТИЧЕСКОГО ПОДХОДА
THEORETICAL GROUNDING OF METHODS FOR EVALUATING VIBRATIONS OF BEARING KNOTS ON THE BASIS OF STOCHASTIC APPROACH
Keywords: стохастичний підхід; діагностичні ознаки; коливальна система; багатовхідна модель; підшипники кочення; стохастический подход; диагностические признаки; колебательная система; многовходная модель; подшипники качения; stochastic approach; diagnostic signs; oscillating system; multientrance model; bearing of woobling; 629.488.27:621.822.614:620.179