Удосконалення логістичного обслуговування споживачів транспортних послуг - Левада, Аліна Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі удосконалено методичний підхід до оцінювання транспортно-логістичного обслуговування споживачів, який, на відміну від існуючих, базується на варіативній оцінці складових процесу ТЛО, диференційований за етапами пропонування, здійснення та завершення логістичного обслуговування. Дістало подальшого розвитку методичний підхід до організації системи транспортно-логістичного обслуговування споживачів, що включає алгоритмічні процедури обґрунтування вибору організації системи логістичного обслуговування за критеріями надійності, ефективності і клієнтоорієнтованості.
Keywords: транспортна послуга; логістичне обслуговування; управління; система транспортно-логістичного обслуговування; транспортно-логістичні послуги; контроль якості