Вдосконалення системи мотивації персоналу на підприємстві - Яловенко, Іван Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єктом дослідження є система мотивації персоналу підприємства. Предметом дослідження є система оцінювання надійності працівника як захід в системі мотивації персоналу підприємства. Метою роботи є розробка рекомендацій щодо формування ефективної системи мотивації персоналу. В ході дослідження використовувалися методи аналізу і синтезу, метод логічного аналізу. Дієва система мотивації є одним з найбільш вагомих аспектів побудови ефективної системи управління персоналом підприємства. Питання ефективної мотивації персоналу є перманентно актуальними і мають базуватися на прозорих та справедливих механізмах оцінювання працівників. Результатом проведеного в кваліфікаційній роботі дослідження є пропозиції з вдосконалення методики оцінювання рівня надійності працівника на основі його фізично-фізіологічної, інтелектуально-розумової та професійно-ділової надійності, адаптовані до специфіки діяльності підприємства галузі автомобільного транспорту. За результатами дослідження опубліковано 1 наукову статтю в Збірнику студентських наукових праць «Економічні перспективи», м. Харків, ХНАДУ, 2024 р.; 1 тезу доповіді.
Keywords: персонал; мотивація; управління персоналом; надійність; стимулювання