Втулка пiдвищеної несучої спроможностi для тришарових панелей з композитних матерiалiв - Туренко, Анатолiй Миколайович; Ужва, Анатолiй Вiкторович; Сергiєнко, Олександр Володимирович; Шаповаленко, Владислав Олексiйович (My University, 2017)
Втулка підвищеної несучої спроможності для тришарових панелей з композитних матеріалів, що містить болт та гайку, яка відрізняється тим, що містить широкі елементи на болті та гайки, які передають навантаження на тришарову панель та внутрішню композитну вкладку, яка забезпечує збереження несучої спроможності панелі в місці отвору під втулку та має можливість модернізації або ремонту конструкцій з композитних тришарових панелей без погіршення їх міцності.
Keywords: машинобудування