Визначення раціональної системи управління запасами у дворівневих розподільчих ланцюгах постачань на ТОВ «Полекс-транс-логістик» - Дорошенко, Єлизавета Едуардівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті аналізу поточної системи замовлень на підприємстві було виявлено ключові недоліки. На основі літературних джерел було розроблено заходи, спрямовані на підвищення ефективності системи поставок у ТОВ «Полекс-транс-логістик». Проведено моделювання дворівневої системи керування запасами лінійної конфігурації. Впровадження запропонованої методики дозволить досягти економічного ефекту.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний розмір замовлення; склад; авс-аналіз; xyz-аналіз