Удосконалення транспортної моделі системи громадського транспорту міста Краматорська. Частина 2. Оцінювання змін у маршрутній мережі міста та перевірка якості результатів моделювання - Клепова, Марія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломі розглядаються питання оцінювання ефективності запропонованих змін у маршрутній мережі міста Краматорська та перевірка якості результатів моделювання з використанням VISUM. Для досягнення поставленої в роботі мети проаналізовано великий достатньо великий обсяг літературних джерел щодо практики транспортного моделювання в Україні та самих програмних продуктів з транспортного моделювання; розроблено методику оцінки якості результатів моделювання обсягів перевезення пасажирів на кожному міському маршруті міста Краматорська; проведено оцінки ефективності існуючого та запропонованого варіантів системи маршрутів громадського транспорту в місті та здійснено оцінку результатів моделювання роботи маршрутної мережі міста Краматорська з використанням VISUM
Keywords: громадський транспорт; маршрутна мережа