До розроблення діагностичних засобів для об’ємних гідроприводів будівельних і дорожніх машин - Пімонов, Ігор Георгійович; Єфименко, Андрій Олександрович; Жук, Денис Ігорович; Приходько, Володимир Сергійович; Pimonov, Ihor; Yefimenkо, Andriy; Zhuk, Denis; Prykhodko, Volodymyr (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розглянуті питання, пов’язані з розробленням діагностичних засобів для об’ємних гідроприводів будівельних і дорожніх машин з метою підвищення ефективності їхньої експлуатації. Крім того, проведений аналіз передумов технічного діагностування гідропристроїв та їхнього виробничого циклу та запропонована методика розрахунку економічного ефекту від застосування конкретних засобів діагностики. Такий алгоритм дає зменшення загальних витрат, а саме: вартість розроблення та виготовлення діагностичного устаткування, його експлуатацію, а також вартість підготовки конкретних гідропристроїв до діагностування.
Determination of diagnostic errors in the system of diagnostic parameters of hydraulic drives of construction and road machinery
Keywords: об’ємний гідропривод; гідропристрої; технічне діагностування; діагностичні методи; прилади й параметри; hydraulic drive; diagnostics; diagnostic methods; diagnostic devices; diagnostic parameters; 625.7.08.002.5; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.99.0.62