Аналіз нестаціонарності вихідного сигналу вимірювального каналу тиску технічно складних об'єктів - Коваль, А. О.; Мінка, С. В.; Коваль, Андрей Александрович; Минка, Сергей Владимирович; Koval, Andrii; Minka, Sergey (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Приведені результати досліджень нестаціонарності вихідного сигналу вимірювального каналу тиску на технічно складних об'єктах. Розглянуті джерела нестаціонарності вихідних сигналів вимірювальних каналів тиску та приведена методика її усунення.
Анализ нестационарности выходного сигнала измерительного канала давления технически сложных объектов
Analysis of the nonstationarity of the original signal of the measuring channel of the crowding of technically complex objects
Keywords: вимірювальний канал тиску; нестаціонарний сигнал; технологічний процес; технічно складний об'єкт; измерительный канал давления; нестационарный сигнал; технологический процесс; технически сложный объект; pressure measuring channel; nonstationary signal; technological process; technically complex object; 681.2.088; 10.30977/VEIT.2018.14.0.4