Розробка та дослідження дистанційної системи електропідігріву зони склоочисників автомобіля - Новіков, Сергій Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: розробка та дослідження дистанційної системи електропідігріву зони склоочисників автомобіля для поліпшення умов безпеки транспортних засобів та підвищення рівня їх комфортної експлуатації під час складних погодних умов. Об’єкт роботи: поліпшення умов безпечної експлуатації транспортних засобів. Предмет роботи: дистанційна система електропідігріву зони склоочисників автомобіля. В ході виконання дипломної роботи проведено аналіз розвитку систем очищення лобового скла автомобіля від атмосферних опадів. Запропоновано систему дистанційного керування електропідігрівом зони паркування склоочисників. Розроблено її конструкцію та схемну реалізацію. Розроблено печатну плату для пристрою дистанційного керування електропідігрівом зони паркування склоочисників.
Keywords: лобове скло автомобіля; система обігріву лобового скла; обледеніння лобового скла; електропідігрів зони склоочисників; дистанційна система електропідігріву; складні погодні умови