Транспортне обслуговування АТП підприємств м. Харкова - Буткова, Дар’я Іванівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі розглянуто поняття «транспортного обслуговування», яке на відмінну від існуючих, розширене під впливом сучасних економічних процесів з метою забезпечення товарознавчих характеристик продукції шляхом формування операційної стратегії послуг шляхом забезпечення якісних транспортних процесів тощо. Запропоновано введення системи моніторингу ланцюгів постачань, яка дозволить підприємству заощадити на міжнародних перевезеннях.
Keywords: транспорт; транспортна логістика; ланцюги постачань; моніторинг; оптимізація; обслуговування