ОБҐРУНТУВАННЯ НАВАНТАЖЕНЬ НА ГУСЕНИЧНІ РУШІЇ ЗЕМЛЕРИЙНИХ МАШИН - Крупко, В. Г.; Койнаш, В. О.; Єрмакова, С. О.; Койнаш, В. А.; Ермакова, С. А.; Krupko, V.; Koynash, V.; Ermakova, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто питання визначення навантажень на гусеничне ходове обладнання екскаваторів.
ОБОСНОВАНИЕ НАГРУЗОК НА ГУСЕНИЧНЫЕ ДВИЖИТЕЛИ ЗЕМЛЕРОЙНЫХ МАШИН
JUSTIFICATION OF LOADS ON CRAWLER MOVERS-MOVING MACHINES
Keywords: екскаватор; рушій; гусеничне ходове обладнання; ґрунт; опорна поверхня; экскаватор; движитель; гусеничное ходовое оборудование; грунт; опорная поверхность; excavator; wheel; track drive equipment; ground; basic surface; 621.879