Дослідження ефективності використання діагностичних сканерів в автосервісах - Покотис, Ілля Олександрови (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета дослідження – є оцінка та підвищення ефективності використання діагностичних сканерів в автосервісах з метою покращення якості виявлення несправностей автомобільних систем, оптимізації часу діагностики та удосконалення технічного обслуговування. Об’єкт дослідження – є процес використання діагностичних сканерів в автосервісах та їх вплив на ефективність технічного обслуговування автомобілів. Предмет дослідження – є технічні та економічні аспекти використання діагностичних сканерів в автосервісній галузі, зокрема, їхні можливості виявлення несправностей та взаємодії з іншими технологіями для покращення якості та швидкості обслуговування. Дослідження присвячено використанню сучасних діагностичних сканерів у автосервісах, що впливає на підвищення ефективності технічного обслуговування, забезпечуючи швидке та точне виявлення несправностей, що, в свою чергу, сприяє підвищенню задоволення клієнтів та підтримує конкурентоспроможність автосервісу на ринку.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ДІАГНОСТИКА; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; ТЕХНІЧНА ЕКСПЛУАТАЦІЯ; ДІАГНОСТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ; МЕТОДИ ДІАГНОСТУВАННЯ; АВТОСКАНЕР; LAUNCH; АВТОСЕРВІС