Оцінка впливу системи міського пасажирського транспорту на екологічний стан міста Олександрія - Фатєєв, Руслан Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі магістра розраховано об’єми шкідливих викидів в атмосферу від роботи міського пасажирського транспорту міста Олександрія. Побудовано транспортну модель міського пасажирського транспорту, яка дозволяє виконувати розрахунки параметрів функціонування транспорту, проводити експерименти, досліджувати параметри якості обслуговування пасажирів та оцінювати результати заходів, які націлені на підвищення ефективності функціонування транспорту.
Keywords: автобусні маршрути; вулично-дорожня мережа; екологічна оцінка; міський пасажирський транспорт; моделювання; шкідливі викиди