Удосконалення доставки будівельних вантажів компанією «Бізон-Транс». Частина 1. Розробка ефективної технології доставки сипких вантажів в мішках в місті Черкаси - Скороход, Серафим Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «Бізон-Транс» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати розробки можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки сипких вантажів в мішках за допомогою автомобільного транспорту в міському сполученні.
Keywords: автомобілі; доставка; економічний ефект; маршрут; технологія; сипких вантажів в мішках