Розроблення мобільного програмного забезпечення для вивчення іноземної мови - Фастовець, В. І.; Fastovets, Valentyna Ivanivna (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті наведено аналіз середовищ програмування і мов розробки застосунків із вивчення іноземних мов. Проаналізовані практичні методи розроблення логіки та інтерфейсу мобільного застосунку. Розроблено інтерактивний мобільний застосунок мовами Java та XML з використанням середовища програмування AndroidStudio.
Developing mobile software for foreign language learning
Keywords: мова програмування Java; застосунок; ОС Android; інтерфейс; база даних; Xml; 004.43; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.155