Створення архітектури інформаційної системи управління автомобільним трансфером - Рульов, Максим Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета — розробити архітектуру та частковий прототип інформаційної системи управління автомобільним трансфером з використанням хмарних сервісів. Основні завдання: Проаналізувати сучасні підходи до інформаційних систем у транспортній логістиці; Визначити технічні та функціональні вимоги до системи управління автомобільним трансфером; Розробити архітектуру інформаційної системи з використанням хмарної інфраструктури; Сформувати UML-діаграми для представлення структури та функціонування системи; Розробити прототип із базовим функціоналом (авторизація, облік автомобілів, маршрутів, моніторинг); Оцінити ефективність та перспективи масштабування системи. Об’єкт і предмет дослідження. Об’єктом дослідження є процеси управління автомобільним трансфером. Предметом дослідження є архітектура хмарної інформаційної системи, що забезпечує автоматизацію цих процесів.
Keywords: інформація; архітектура; управління; трансфер