Удосконалення методу діагностування кутів установки керованих коліс легкового автомобіля - Шишковська, Анжеліка Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломнiй роботі було виконано дослідження методів і засобів діагностування кутів установки керованих коліс. Також були представленні аналізи стендів, з яких більше увагу приділено стенду FWA-4630. Стенд FWA-4630 є представником нового покоління стендів, що використовують технологію просторового моделювання (3D) при вимірюванні кутів установки коліс (УУК). При розробці стенду використаний ряд унікальних технічних рішень. Вони дозволили не тільки обійтися без загальноприйнятого розміщення відеокамер (колона, портал, траверса і ін.), але значно спростити і скоротити процедуру дослідження підвіски в порівнянні з традиційними ЗD-стендами. Причому ці переваги досягнуті без шкоди для експлуатаційних і функціональних характеристик обладнання, а також точності і повторюваності результатів.
Keywords: діагностика; ходова частина; кути установки керованих коліс; стенд FWA-4630